Terrorismens orsaker

Borgerliga politiker i hela världen vill få oss att tro att terrorismen som just nu ökar i världen är resultatet av några få människors ondska. Dom har ingen analys, ingen eftertanke utan bara ondska och hämnd i hjärnan. Med den inställningen kan man inte bygga upp ett trovärdigt sätt att bekämpa terrrorism. Istället leder en sådan attityd till att terrorismen stärks. Såna som Blair, Bush, Persson, Bodström och Leijonborg stärker terrorismen med sina olika utspel om ondska och hårdare tag. Man inskränker demokratin, mördar oskyldiga och förstör för vanligt folk i hela världen. Detta utan att på något sätt komma närmare att utplåna terrorism. För att det ska vara möjligt att bekämpa terrorism krävs att man först analyserar orskerna till terrorism. Det krävs ingen Einstein för detta, utan det är ganska lätt.

  • I två krig i Persiska Viken och Irak och ett krig i Afghanistan har USA och dess allierade mördat över 1 miljon människor.
  • De amerikanska makthavarna skapade själva monstret Saddam Hussein och de afghanska talibanerna.
  • Israels våldsamma förtryck av palestinierna.
  • Privatiseringen av offentlig service i västvärdlen och de därmed ökade klyftorna i västvärlden. Klyftor som drabbat invandrarna hårdast.
  • Nedmonteringen av demokratin och rättssäkerheten i västvärlden under täckmanteln ”Kamp mot terrrorn”

Detta är dom verkliga orsakerna till att människor blir desperata och tar till bombdåd och självmordsattentat. Desperata människor gör idiotiska saker. emn det är dom som gjort dom deperata som är ytterst ansvariga för det som händer. Bush och Blair har skapat terrorismens monster, låt inte Bodström, Persson, Leijonborg och andra svenska politiker skapa samma monster i Sverige.

– Bekämpa inskränkningarna av demokratin!
– Stoppa privatiseringar av allmän egendom!
– Minska klassklyftorna genom att återkommunalisera privatiserad offentlig egendom!
– Stoppa Israels ockupation av Palestinsk mark!
– Ta bort utländks atrupper från Afghanistan och Irak!

Det är så den växande terrorismen kan bekämpas.

Intressant?
Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Advertisements