Släng ut de kriminella ockupanterna ur Gaza

Det är en jävla uppmärksamhet i svenska medier kring vräkningen av några tusen olagliga bosättare i Gaza-området. En uppmärksamhet långt utöver vad situationen berättigara till. Bosättarna har beslagtagit och bosatt sig på mark som inte är deras. Marken tillhör nämligen andra människor. Om dessa skrivs lite i de svenska tidningarna. Men faktum är att det är dessa som är och har varit förlorarna i Mellanöstern-konflikten. 100 000-tals av dem har fördrivits från sina hem och lever i flyktingläger. Det är dessa människor som ska stödjas, inte en gäng bortskämda amerikaner och européer som bosatt sig på andras mark och i ett land som inte är deras, Palestina. Det är inte synd om bosättarna, dom kommer att få ett nytt liv i ett annat land, Israel, där de får tillgång till nya mark och bidrag från staten. Tjuveri och olagligheter ska inte belönas. Därför ska dom ut ur Gaza, ut ur Palestina.

Jag väntar på attde svenska tidningarna ska skriva dag ut och dag in om hur synd det är om palestinierna som fördrivits från sina hem. Jag väntar på att de svenska journalisterna ska kräva attd e ska få sin stulna jord tillbaka.

Bort med alla bosättningar i Gaza och på Västbanken.
Repatriera palestinierna till den mark de en gång ägde (äger) i Israel på smma sätt som detta gjorts i gamla DDR och andra öststater.

Anders_S

Advertisements