En sen introduktion

Tänkte att jag skulle presentera mig själv, trots den omvända ordningen på inläggen.

Jag börjar med att tacka Svensson för chansen att skriva här på bloggen. Jag kallar mig helt enkelt Z och kommer främst skriva inlägg under helgerna. Jag är intresserad av jämställdhetsfrågor, politik, historia, software-nyheter och nätförströelse. När ni ser min underskrift så kan ni vara säkra på att det alltså handlar om något av dessa ämnen. Om det inte gör det så har jag säkerligen tagit mig vatten över huvudet eller fått någon annan knäpp som gjort att jag rör mig utanför mina vana ramar.

Det kommer troligtvis inte vara lika rättframt och elakt som Svenssons egna inlägg. Fast, en och annan provokation kommer jag säkert hinna med..

-Z.

Advertisements
  • suecae_disco

    Intressant. Surfar in ganska ofta här så det ska bli intressant! 🙂