Sverigedemokraternas fejköverfall

Allt fler märkliga uppgifter kommar fram om ”överfallet” på SD-aktivisten Michaela. Som kanske är mera känd som flickvännen till Kinnunen.

Var det överhuvudtaget ett överfall? Tejpade hon sig själv? I trappen eller i lägenheten? Och bara på kläderna. Hade hon armarna fria? Och kunde skrika och prata? Motsägelserna och underligheterna hopar sig.

Och vad säger nu alla (inklusive borgerliga bloggare) som genast började gorma om vänsterextremister, AFA, hot mot demokratin och våld? När det antingen är en intern uppgörelse (precis som jag från början misstänkte att det kunde vara) eller en helt fejkad händelse. Ja, nog kan man se det som ett hot mot demokratin. Ett hot som SD står för.

Var är media nu? Samma media som var så kåta på att peka ut vänstern. Varför skriver de inget om underligheterna med fallet (med undantag av Expressen då)?

Så nu, Petter, är vi i alla fall fyra stycken som tycker det hela är underligt!

Borgarmedia: EX,
Bloggat: Petter1, Jinge1, JJ, Jinge2, Petter2
Andra bloggar om: , , , , ,

Advertisements