Bin Laden och den 11 september

Från välunderrättade källor, den vid amerikanska ambassaden i Bolivia anställde Kurt Olsson, har denna bloggs ägare nåtts av beskedet att Usama Bin Laden faktiskt är död. Det som egentligen ska inträffa den elfte är, om man lägger samman informationen i Jinges intressanta inlägg med sådant som Kurt Olsson avslöjade vid vårt informella samtal, att ett antal hälsningar från några av Bin Ladens alla syskon ska läsas upp av en amerikansk agent (Mikael Odenberg), utklädd till Bin Laden. (här ska vi utfärda en varning, för detta inlägg kommer här nedan att innehålla ett antal osmakliga, barnsliga, meningslösa, rätt dåliga, delvis helt obegripliga och typiskt göteborgska ordskämt, den känslige uppmanas att sluta läsa här).

De av hans bröder som sänt hälsningar är Choko-Laden, Pina Co-Laden, Marme-Laden, Esplan-Aden (det där funkade ju inte riktigt, men länken är bra) och Rul-Laden.

Choko-Laden låter meddela att han är trött på att vara diktator i ett land som USA inte gillar och istället har han blivit lovad att ta över Haiti. Där måste ju USA regelbundet byta ut sina hantlangare så det inte blir några bestående demokratiska landvinningar.

Pina Co-Laden däremot säger han tänker leva lika länge som Noak i bibeln. Naturligtvis frågade Kurt Olsson (eller vem det nu var) om han nu tänker konvertera till judendomen eftersom Noak var jude. Alla vet ju att kommunismen är en judisk konspiration ändå, så det är väl lika bra att erkänna, jag är jude, svarade han då. Och sedan tänker vi öppna upp Cuba så att alla förföljda judar i Israel kan få flytta hit och sen ta det lugnt på playan. Sen avfolkar vi New York också. Det är ju ingen vettig människa som vill bo i ett land styrt av kristna fundamentalister.

Kurt Olsson hade också att förtälja svaret på den fråga stationsvakten ställde. Vad betyder Tolg? Det betyder inget mindre än Marme och som ni förstår är Bin Ladens ovan nämnde brorsa Marme-Laden ingen annan än Sten Tolgfors. Inte undra på att han blir försvarsminister med de meriterna. Självklart tar han också omedelbart itu med just flygplansproblem.

Vid närmare efterforskningar visar sig att den siste brodern som nämns av Kurt Olsson är ingen annan än härskaren i Kreml, Putin. Hans riktiga namn visar sig nämligen vara just Rul-Laden. Det är förvånansvärt vad den släkten har infiltrerat och tagit sig upp i toppen på många länder. Men hur den där yngste (svensken) lyckats bli som han blivit får väl skyllas på den socialistiska förskolan i Sverige.

PS. Kurt Olsson är inte identisk med han som figurerat i TV och radio. Eller är han det? DS.
PPS. Det jobbar faktiskt en amerikansk agent med namnet Kurt Olsson på ambassaden i Bolivia. DDS (eller hur man skriver)

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Mårthen

    Det här är ju breaking news. Tack för att du alltid håller mig up do date kring de senaste världsangelägenheterna!

  • Björn Fridén

    Du glömde Sal Laden.