Alliansregeringen – bluffmakarna

Att regeringens så kallade miljösatsning är en bluff har den som följt regeringens olika turer i dessa frågor lätt kunnat inse. I själva verket minskar man de ekonomiska satsningarna på miljöområdet, vilket nu företrädare för miljöpartiet pekat på.

Man satsar också på bilismen genom utbyggnad av trafikleder. Bilism kan aldrig vara miljövänligt. Inte ens om etanol används.

När bilindustrin då kan sälja fler bilar med hjälp av miljöargument är det ett hyckleri av stora mått. Med regeringens hjälp.

Bloggat: Sjölander, Alliansfritt Sverige
Andra bloggar om: , , , ,

Advertisements
  • Signerat Kjellberg

    Jag citerar Johan Ingerö:

    ”De ”neddragningar” som miljöpartisterna talar om är i själva verket det planenliga avslutandet av tillfälliga program som den förra regeringen och dess samarbetspartners införde. Miljöpartiet var med och förhandlade fram den budget som innebar att dessa program skulle avslutas från och med 2008. Den borgerliga regeringen verkställer alltså det beslut som miljöpartiet varit med och fattat, och satsar istället på nya områden.”

  • Anders_S

    Ja du och Johan Ingerö kan faktiskt ha rätt där. Eller har nog rätt där.

    Men det förändrar inte min generella inställning att de gynnar bilismen på andra sätt och därför ändå är bluffmakare.