Exit Schenström?

Jinge gör en uppräkning av de ministrar i Fredrik Reinfeldts regering på ett eller annat sätt figurerat i olika skandaler: Bildt, Björling, Borelius, Littorin, Odell, Odenberg, Stegö Chiloé och Tolgfors. Han missar Reinfeldt själv (svart barnflicka för länge sen) och Billström (licenssmitare): Dessutom har väl också Borg haft nåt fuffens för sig nån gång. Kanske inte så allvarligt alla gånger och inte alltid ett skäl till att de är olämpliga som ministrar.

Nu är det statssekreterare Schenström (inte heller den första statsekreteraren i en skandal) som figurerar i media. Av allt att döma pga en rejäl fylla och lite hångel med journalist. För mig får hon gärna supa till och hänga med en journalist. Även hångla och ha sex med honom om hon så ville. Men det verkar lite dumt och olämpligt att göra det när man har ansvarsfulla uppgifter, när det verkar som om hon haft den nationella krisjouren på regeringskansliet.

Reinfeldt verkar inte heller kunna hantera denna affär på ett speciellt bra sätt. Det hemligstämplas och ljugs förmodligen lite hit och dit från både Schenström och Fredrik Reinfeldt.

Och nog känns det en hel del Lars Danielsson och tsunamin över Ulrica Schenström och fyllemötet. Frågan är kanske, som Jinge säger, hur länge dröjer det innan hon får avgå? Och varför ljuger de så förbannat? Det brukar aldrig vara en bra taktik.

Bloggat: Magnus tankar, Jinge, Approximation
Borgarmedia: DN1, DN2, DN3, SVD1, SVD2, SVD3, AB1, AB2, AB3
Andra bloggar om: , , , , , , ,

Advertisements