Gazaremsan

Inte bara namnet på ett av Israel övervakat, isolerat och förtryckt palestinskt område. Utan också smeknamnet på en stadsdel i Göteborg. Det ökända Kvillebäcken där en mängd mord med gangsterkoppling begåtts. En central gata i området är Ångpannegatan. På den och även i området i övrigt har flera ökända gäng lokaler.

Området ska emellertid renoveras och bostäder ska byggas. Något som bland annat medfört hot mot kommunala tjänstemän.

Polisen i Göteborg uppger dock att det senaste mordet inte har med uppgörelser mellan olika gäng att göra. Ett sånt påstånde tycker jag inte är trovärdigt. Bara för att polisen inte känner till den mördade tidigare behöver det väl inte innebära att han inte tillhör nåt gäng.

Borgarmedia: GP, SVD1, SVD2
Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Advertisements