Israel fortsätter mördandet

Så fort Bush varit på besök i Israel intensifierade Israel mördandet av palestinier. Det är inte utan att man kan misstänka att det är som Jinge skriver. Att George Bush godkänt och legitimerat Israels dödande och mördande. Denna gång har Israel armé gått in i det stora utomhusfängelset Gaza och mördat folk med hjälp av pansarvagnar.

Samtidigt fortsätter Israel att bygga ut sina bosättningar på palestinskt område, något som Rawia Morra skriver om. Hon skriver också om att ett antal palestinska vänstergrupper vill avbryta alla förhandlingar med Israel till utökningen av bosättningar stoppas.

Bloggat: Paolo Pissoffi,
Borgarmedia: SVD1, DN1, HD, DN2, SVD2
Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Advertisements
 • J

  Det kommer att behövas en tvåstatslösning med stöd av det internationella samfundet om det ska finnas någon chans att nå en varaktig lösning. Dock så är frågan så djupt infekterad att det kommer bli mycket svårt.

  Sen är Israels agerande, med eller utan stöd från USA, ett grovt övergrepp.

 • Elake Måns

  Kan aldrig bli någon fred om inte palestinierna tar tag i Hamasterroristerna och andra grupper som ideligen saboterar alla försök till någon form av fred.
  Finns ingen anledning för Israel att hitta en lösning då det inte finns en trovärdig förhandlingspartner.

 • moe

  svårt att ha en förhandlingspartner när man avrättat de flesta