USA:s lögner

Räckan av lögner som makthavarna i USA använde sig av för att motivera invasionen av Irak kan tyckas oändlig. Men nu är i alla fall 935 lögner kartlagda och redovisade. Med tanle på detta måset man dra slutsatsen att allting som kommer från USA:s president, militärledning, Pentagon, CIA, FBI eller nån annan av USA:s oräkneliga underrättelse- och säkerhetstjänster kan var lögn.

Vi kan inte lita på något om kriget i Irak, inte på påståenden om terrorism som baseras på amerikanska uppgifter. Det har ju också visat sig att USA:s och EU:s anklagelser mot det somaliska nätverket Al-Barakaat inte är hållbara. Så allt som kommer från USA måste ifrågasättas. Allt.

Borgarmedia: SVD1, SVD2, SVD3, AB
Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Advertisements
  • Speciellt intressant är det eftersom den bank som faktiskt överförde pengar till 11 september-terroristerna inte använde sig av al Barakaat utan SunTrust Bank i Florida. Fast SunTrust fick ju inga juridiska problem…

  • Att det har flugit många lögner ur munnarna på USA’s styrande är ingen nyhet, men såhär många var väl lite mer än väntat. Även om jag antar att visa kan vara ganska små.

    Guantanamo är ett grovt övergrepp på de mänskliga rättigheterna, och man får hoppas att det kommer upp till ytan mer information och att de ansvariga får stå till svars. Det kan väl lugnt antas, att risken för detta ökar om det blir ett maktskifte i USA i valet. Oddsen ser ganska bra ut för det, så det är bara att hålla tummarna.

  • Pingback:   Det globala schackbrädet 2 — Mullvaden()

  • Pingback: Kildén & Åsman » Blog Archive » Det globala schackbrädet 2()