Ny bloggtopplista lanserad av Andreas Bard

Sajten Toppbloggar presenterar ett nytt sätt att göra en topplista för svenska bloggar. Det handlar om integration med Facebook. Man har på sajten instruktioner om hur man ska kunna hamna högre på själva tooplistan och uppmanar alla att göra reklam för toppbloggar.se samtidigt som man försöker göra reklam för sin egen blogg. Så nu gör jag precis som de säger samtidigt som jag prövar att använda ett verktyg för off-lineeditering direkt i webbläsaren, Scribefire.

Så se till att min blogg hamnar högre upp på toppbloggars lista genom att följa dessa steg (förutsätter förstås att man skaffar eller har ett konto på Facebook):

1. Installera Toppbloggars Facebook-applikation i din profil genom att klicka på länken nedan
Lägg till applikation på Facebook

2. Lägg till http://blog.zaramis.se/ och välj kategori “Allmänt” eller ”Övrigt” (ofattbart nog har man ingen kategori för Politik eller Samhällsfrågor. Lägg sedan till 9 st till av dina favoritbloggar i din topplista på Facebook och Toppbloggar.

Andra bloggar om: , , , ,

Advertisements
  • Tack Anders för att du skriver om Toppbloggar. Hoppas att det ger effekt nu och att dina kära och trogna läsare lägger till bloggen.

    Tack för övrigt för en trevlig blogg som jag hittade via just Toppbloggar. 🙂