Mördandet fortsätter i Gaza

Apartheidststen och ockupationsmakten Israel fortsätter mördandet på Gaza-remsan. Omvärlden fortsätter blunda. Eller fortsätter ge stöd till Israel.

Vad är meningen med utspelet från Condoleezza Rice om förhandlingar så länge man inte förhandlar med den legitima palestinska regeringen utan bara med den Fatah-ledda quisling-regimen. En regim led av etxremt korrupta politiker. Vad är meningen emd förhandlinagr när Israle inte bryr sig. Vad är meningen med överläggninagr när Israel bara fortsätter på den väg man slog in på för länge sen.

Svaret är att det bara leder till att skymma sikten. Skymma sikten för de övergrepp som Israel begår. Det är alltså ingen mening alls. Det som krävs istället är att man tar avstånd från Israel och Israel agreande. Allt stöd från väst till Israel borde upphöra. För först då finns möjligheter för att lösa situationen i Palestina. När vi erkänner resultatet från det palestinska valet, när vi vägrar ge stöd till en ockupation med ständiga övergrepp, först då kan vi börja se fram mot en lösning av situationen i Palestina.

Intressant?
Borgarmedia: SVD1, DN, PDK, Dagen1, Dagen2
Bloggat: Jinge, Motbilder, Rawia Morra1, Rawia Morra2, Paolo Pissoffi, Claeskrantz
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements