Dynamit hos kriminella mc-gäng

Del 4 av 10 i serien Kriminella mc-gäng

I Skåne har en razzia gjorts mot kriminella mc-gäng, främst inom Hells Angels-sfären vad det verkar. Vid denna razzia har fler personer gripits och åtskilliga mängder sprängämnen påträffats. Obehagligast är nog att Hells Angels tänkte använda Centralen i Malmö som lagringsplats för dynamit. Man tackar för att polisen lyckades förhndra denna direkt olämpliga förvaringsplats. För inte tänkte väl Hells Angels spränga inne på Malmö central.

Man påminns onekligen om mannen som greps på Oskarshamns kärnkraftverk nyligen. En man med spår av sprängämne på en kasse och med kopplingar till just Hells Angels.

Kanske kan det nu vara slut på den långa serie av sprängdåd som skakat Malmö under en tid. Men fan trot. Griper man några dyker väl andra gangsters upp och spränger vidare.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Series Navigation<< Organiserad brottslighet härjar i VärmlandBikerkulturen leder till allvarlig brottslighet i Skåne >>
Advertisements

2 Replies to “Dynamit hos kriminella mc-gäng”

  1. Nu var inte explosionsrisken överhängande. Har man inga tändhattar kan man transportera och förvara dynamiten som man behagar. Det är liksom vitsen med dynamit. Om det däremot var gammal dynamit där nitroglycerinet ”svettats” hade jag verkligen varit orolig eftersom ”utsvettat” nitroglycerin gör blandningen åter instabil.

  2. Icke desto mindre är hon en skarp analytiker och en mycket bra skribent! Förstår man inte det längre ut på vänsterkanten så undrar jag vad man sysslar med där.

Kommentarer inaktiverade.