Falske Federley – styrd av pengar och karriär

Federley föll till föga. Precis vad jag sagt tidigare. Det är klart Federley kommer att svika och Svikarna Johansson och Federley. Federley föredrar sin politisk karriär och riksdagsmannalönen framför att göra det hans väljare vill. Federley, den oduglige företagaren och pajasen. Numera slut som politiker.

Kalle Larsson talar just nu, nästan lika bra som Alice Åström. Lyckat och briljant skriver Falkvinge.

Intressant?
Media: Kildén & Åsman,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!

9 svar på “Falske Federley – styrd av pengar och karriär”

  1. Det är orättvist att påstå att det är pengar och karriär. Det är tydligt och klart att både Fredrick och Annie våndats. Om det verkligen stämmer att de tänker rösta ja så har det att göra med partigruppens press.

  2. Om det inte blir en återremiss blir det ett ja. Det är konsekvensen av att centerpartigruppen har kommit överens. Så det troliga är att det blir ett ja. Tror du inte det, så förstår du inte hur politik fungerar.

  3. Det spelar nog ingen roll om han röstar ja. Visst är Federleys ideologiska engagemang lika djupt som en navel, men högern verkar ju, av någon egendomlig anledning, gilla honom. Han kommer givetvis att komma undan med detta och fortsätter att vara ett skrattobjekt åt vänstern.

Kommentarer är stängda.