Kommer Cecilia Wikström att rösta nej?

Enligt DN verkar det som om Cecilia Wikström kommer att rösta nej till FRA-lagen. Detta tillsammans med sin partikollega Birgitta Ohlsson.

Under tiden segar sig riksdagsdebatten fram. Det är förunderligt vilka dåliga talare våra riksdagsmän är. Det är faktiskt sövande dåligt. Otroligt tråkigt och högläsande ur papper. ”Värre än Kristina Lugn”. Så här långt är det tur att Alice Åström finns med i debatten. Hon livar upp och vet vad hon snackar om. Hon sopar mattan med de andra faktiskt.

Det senaste är att Tolgfors anser att vi behöver FRA-lagen för att vi krigar i andra länder. Vore det inte lättare att låta bli att kriga i andra länder istället i så fall.

Intressant?
Bloggat: Johanna Sjödin, Hellman, NikkeIndex, RoyaMatilda, WitchBitch, Christian Engström, LOKE, Drottningsylt, Magnus Ahlkvist, Catti,
Borgarmedia: SVD1, SVD2,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!

8 svar på “Kommer Cecilia Wikström att rösta nej?”

  1. Så sant så sant. Om vi för att bidra i fredsbevarande styrkor måste ge upp får integritet och frihet så är det ju ett ganska lätt val. Dra tillbaka våra fredsbevarande styrkor.
    Jag satt ett par timmar o lyssnade på debatten på plats idag och en del är verkligen sövande trista att lyssna på. Men Alice Åström livar upp! Och det är inte var dag som jag säger så om en vänsterpartist, liberal som jag är…
    Skall bli väldigt intressant att lyssna på vad Federley och Johansson säger. Antingen blir jag väldigt glad, eller så blir jag väldigt förbannad… Hur de röstar avgör i stor grad var min röst i riksdagsvalet 2010 kommer att hamna.

  2. En enda borgare röstade för svensk grundlag, mänskliga rättigheter och personlig integritet- folkpartisten Camilla Lindberg. Alla bör maila till henne och tacka för det kuraget.

Kommentarer är stängda.