Vi diskuterar än, säger Federley

Vi är inte alls överens inom centern säger Fredrik Federley. Men varför diskuterar karln överhuvudtaget om han vill rösta nej. Han är inte trovärdig om han håller på på detta sätt. Eller det nån slags avancerad filibustertaktik, en avancerad form av förhalning. Knepigt.

Men Alice Åström från Vänsterpartiet är lysande i riksdagsdebatten:

– Enskilda borgerliga ledamöter har utsatts för väldigt hårda påtryckningar. Hur kan c med sitt öppenhetsmanifest ställa sig bakom ett lagförslag som är ett av de mest långtgående lagförslag i hela världen? Hur kan fp ställa sig bakom ett av de mest långtgående lagförslag i hela världen, frågar sig Åström och påminner om en gemensam integritetsöversyn där v och m delade syn i mitten av nittiotalet.

Intressant?
Media: Trotten, Oscar Swartz, Anna Troberg,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Advertisements