Gammelmedia hakar på om FRA

Idag skriver SVD om att USA också ska införa en lag som liknar FRA-lagen. Något jag skrev om för flera dagar sen. Man har också till slut fattat att Frankrike är på väg att införa liknande lagstiftning också. Något som Kildén & Åsman kommenterade för tre dagar sen.

Det är bra att de fattar, men uruselt att de fattar så långsamt i gammelmedia. De har ju trots allt betydligt bättre resurser än vi som skriver på vår fritid. Därför innehåller också artiklarna i SVD också en hel del matnyttigt. Främst historiskt sånt.

Frågan är när de ska fatta att den svenska FRA-lagen är en ren beställning från USA?

Intressant?
Bloggat: Badlands, Motpol, MinaModerataKarameller, Teflonminne, Kulturbloggen, Rick Falkvinge, Blogge, BiologyandPolitics,
Borgarmedia: DN,
Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Advertisements