Munkhammar och Skytte utan djup och innehåll

Johnny Munkhammar har skrivit ett debattinlägg i Aftonbladet som i rubrik och ingress framställer som ett klimathotsförnekarinlägg. Så är det inte. Han förnekar inte de slutsatser som FN:s klimatpanel IPCC kommit fram till. Istället gnäller han över tolkningar som andra gjort. Detta utan att tillföra ett enda argument eller något vettigt till debatten. Hans debattartikel är faktiskt totalt meningslös och han slutsatser är ytterligare ett av alla dessa upprepningar av nyliberala trossatser som ingen vet om de innehåller nån sanning eller inte. Totalt meningslöst och det borde aldrig ha publicerats i en tidning som Aftonbladet.

En annan gnällspik som idag är i farten är Göran Skytte. Han gnäller på det mesta, sopgubbar, sopsortering, brevbärare, hissar och sossar. Samt på oss som anser att Reinfeldts regering inneburit problem för vanligt folk. Karln kan inte vara riktigt frisk. Hela inlägget är ett långt och meningslöst inlägg av en gammal gnällgubbe som måste ha psykiska problem av nåt slag. Det påminner en del om Per Ahlmark innan denne försvann in i dimmorna för gott. Det är faktiskt riktigt tragiskt. SVD borde ta sitt ansvar och sluta publicera Skyttes alster. Tragiken lyser om dem.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements
 • GZ

  Haller helt med dig, Skytte har inget intressant att saga langre, bara pinsamheter.

 • David

  Hej!

  Kan du inte exemplifiera vad gäller Skyttes och Munkhammars gnällighet? T.ex. med hänvisning till någon av deras senaste kolumner.

 • Anaka

  Munkhammar jobbar med Timbro. Behöver man säga mer. Timbro kan ju kallas Särintressenas Riksförening.

 • Anders_S

  Tommy: Du är visst inte helt med. Jag länkar ju och hänvisar ju. DIn kommenatra framstår som något underlig och malplacerad.