”Aldrig så nära fred” säger Olmert

Samtidigt fortsätter Israels övergrepp mot palestinier. Dagligen görs räder in på Västbanken där civila trakasseras, grips eller dödas, deras hem förstörs osv. Bosättningspolitiken fortsätter med beslagtagen palestinsk mark som följd.

Detta samtidigt som den korrumperade quislingen Abbas förhandlar med förtryckarna. Vanliga palestinier och den legitimt valda palestinska regeringen lämnas helt utan för den så kallade ”fredsprocessen”. Hyckleri och människoförakt är vad det är frågan om. Den enda ”fred” Olmert vill ha är en fred som ser till att Israel kontrollerar all den mark som ska vara palestinsk, på Västbanken, i Galileen och på andra ställen. Och västvärlden, EU och Frankrike spelar med i Israels smutsiga spel.

Nära fred säger den korrupte Olmert. På palestiniernas bekostnad menar han.

Intressant?
Bloggat: Rawia Morra, Jinge,
Borgarmedia: Dagen, HD, DB, PDK, SVD,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
  • Det är nog dags att palestinierna gör sig av med den där kasperdockan. Att han dessutom låter en f.d. Mossadagent agera och ta poäng är skandal. Nää, mer fart på palestinierna tack! :-I