Ett annat Europa är möjligt!

Det Europeiska sociala forumet (ESF) kommer till Norden och Malmö!

ESF posterDen 17-21 september 2008 arrangeras ESF Malmö. Över 20.000 deltagare från tusentals organisationer i hela Europa förväntas delta. ESF är den ojämförligt största arenan för alla som vill bygga ett rättvisare, mer hållbart, demokratiskt och solidariskt Europa. Forumets fem dagar omfattar allt från över 200 seminarier och workshops, än mer konserter, film och teater, till manifestationer, demonstrationer, aktivism och otaliga informella möten mellan alla som vill vara med och göra en annan värld möjlig.

ESF 2008 invigs onsdag den 17 september 18.00 med talare och kulturinslag från hela världen, från det lokala till det globala. Kulturaktiviteterna tjuvstartar redan 12.00. Under forumdagarna kommer seminarier och workshops pågå från 9.30-21.00 torsdag-fredag och 9.30-12.30 lördag-söndag. Lördag är också dagen för den stora manifestationen eller paraden. Paraden går från Rosengård till Pildammsparken med en stor folkfest som avslutning. På söndag 13.30-16.00 avslutas forumet med diskussioner och presentationer av dom nya initiativ, kampanjer och resultat som fötts under forumdagarna.

läs mer >>
registrera dig som deltagare >>

Ett annat Europa är möjligt!

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements