Restaurang försökte ta kål på Svenskt Näringsliv

Nog för att Svenskt Näringsliv är en impopulär organisation och nog för att man kan behöva protestera mot dem och deras företrädare, som exempelvis Stefan Fölster. Men att gå så långt som till att förgifta dem verkar liksom bara för mycket. Det är att gå för långt.

Detta även om man är en anställd i en restaurang där de nyliberala arbetarföraktarna kan äta varje dag och där de kan spy sin galla över arbetare, anställningsskydd, höga löner och annat som de tycker är dåliga saker, utom för dem själva då. Själva vill de föstås ha hög lön, men aretar ska förstås ha så låg som möjligt. Ökade klyftor är ju något som de verkar vara anhängare av, i alla fall om vi ska tro Stefan Fölster. Så nog kan förstå om nån restauranganställd kan bli förbannad. Men att gå så långt som till att förgifta dem. Det är kanske att ta i.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

PS. Bara så ni inte ska missförstå. Jag tror inte att någon på restaurangen förgiftade dem. Det hela vekar handla om ett helt vanligt fall (llr kanske ganska stort) av dålig hygien. DS

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!

4 svar på “Restaurang försökte ta kål på Svenskt Näringsliv”

  1. Jag får inte ihop det.
    I ett nyliberalt samhälle finns ju varken sjukdomar eller bakterier. Och nånstans måste dom ju börja och jag trodde faktiskt att dom hade koll på sitt egna hus.

    Hoppas att dom djävlarna inte är sjukskrivna och snyltar på våra surt förvärvade skattepengar.
    Vad gör dom på sjukhuset? Ut med dom därifrån. Det finns säkert nån privatläkare som kan ta hand om dom.

Kommentarer är stängda.