SVD recenserar bloggdebatten om partiledardebatten

Det blev en lång rubrik, det blev det. Och anledningen till att jag skriver det inlägg är för att jag för första gången blivit omnämnd/recenserad i Svenska Dagbladet. Och det är ju kul, eller?

Rubriken på artikeln i SVD är fortfarande som om det handlade om en teaterföreställning eller en fotbollsmatch. Lite så var det också och några av de citerade bloggarna visar på detta. Man berömmer någon var att denne var bra, trots att man anser att partiledaren i fråga bara snackade skit (tokmoderaten om Lars Ohly). Eftersom jag är intresserad av innehållet och inte av uppförandet eller retoriken så har min uppfattning hela tiden varit att hela debatten var gallimatias och att det inte skiljer så mycket mellan de olika partierna. Inte ens mellan vänsterpartiet och de andra.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements

2 Replies to “SVD recenserar bloggdebatten om partiledardebatten”

Kommentarer inaktiverade.