Islamister?

Balibombarna hyllas av svenska islamister utropar Per Gudmundson. För mig framstår det faktiskt som om det är en idiot till näthaverist som Per Gudmundson tar som exempel på en svensk islamist. En rättshaverist och galning utan förankring bland muslimer övehuvudtaget. En knäppskalle helt enkelt. Internet är full av dem. Man kan inte skriverier från sådana på allvar.

En liknande knäppskalle är min gamla ungdomsvän i Stenungsund, ”Liljan” som numera är kristen och extremt homofob. Något han stämdes för (hets mot folkgrupp), men också friades för.

Precis lika lite som Liljan kan tas som representant för kristenheten kan nog Ralf Wadman (Abu Usama El Swede) tas som representant för muslimer eller ens för islamistiska muslimer. Per Gudmundsom har, som vanligt när det gäller islam, tappat koncepterna och överreagerar på en knäppskalles skriverier. Han har låtit sin islamofobi få överhanden igen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Daniel

    Är det nån som vet hur Gudmundsson fått det jobbet?