Förbjud nazistmarschen

De verkar troligt att det är nazister med anknytning till Info-14 som anlagt de två mordbränderna i Högdalen. Det är också samma nazister som ligger bakom Salemfonden som är den organisation som ligger bakom nazisternas marscher i Salem varje år.

Om ett gangstergäng hade gjort liknande saker som mordbränderna i Högdalen hade inte polisen tvekat om att hämta in ledande figurer ur detta till förhör. Jag tycker det är lämpligt om polisen plockar in ledande figurer bakom nätverket Info-14 till förhör på fredag kväll eller lördag morgon. Det finns säkert gott om lagrum man kan använda för att motivera detta.

Dessutom kan man med hänvisning till mordbränderna dra in tillståndet för Salemfondens marsch. Det finns stor anledning att brottslingarna i Högdalen i samband med marschen kan tänkas begå nya brott eller i samband med att de träffas förbereda nya brott. Förberedelse till grov brottslighet som mordbrand är ju också ett brott.

Alltså, dra tillbaka demonstrationstillståndet för mördartyperna i Salemfonden och Info-14.

Intressant?
Läs mer: Arbetaren, Expo, Dagens Konflikt,
Bloggat: Forever United, Lodenius, Mullvaden, Jordränta, Matona, Spooked, ..and we smiled, Mandax, Autonoma Kärnan, Ivar Internationell
Borgarmedia: Metro, Expressen.

Demonstrera mot nazism i Salem, 6 december, Salem C, klockan 12.00.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements

2 Replies to “Förbjud nazistmarschen”

 1. Det är ganska märkligt. Om det skett en mordbrand hemma hos en Bandidosmedlem som haft hög profil, så hade polisen med stor säkerhet åkt och gjort husransakan hos några Hells Angelsmedlemmar. Mycket märkligt att inget görs nu.

  De har mördat förr och de kommer göra det igen, när skall polisen inse detta och ta det på allvar?!

 2. Låt gaphalsarna hållas. De är kanske några hundra i hela Sverige och förtjänar inte den uppmärksamhet som media och vänstern visar dem.

  Bura in de som begår brott och släng nyckeln. Men även nazister måste få demonstrera och uttrycka sin (förvirrade) åsikt. Att försöka komma åt nazismen genom att dra in demonstrationstillståndet är kontraproduktivt. Och i grunden helt fel.

  Jag tycker det är eländigt att anarkovänstern ska ut och slåss varje gång nazisterna och sverigedemokraterna visar sig på gatorna. AFA och andra bråkmakare är ett större hot mot samhället och demokratin än nassarna.

  Om jag och andra Svensson får välja mellan glaskrossande och stenkastande vänsterdrägg och välkammade, ordningssamma (för dumma är de inte) nazister så föredrar jag nazisterna. Om man nu ska tvingas välja mellan pest och kolera.

  Det är i grunden odemokratiskt att försöka komma åt nazisternas demonstrationer för att enskilda nazister ägnar sig åt brott. Polisen ska sätta åt mordbrännare och andra samhällsfarliga element, men att ha idiotiska åsikter är faktiskt inte straffbelagt.

  /*Pådyvlar mig en åsikt jag inte har, borttagen mening*/ #AS

Kommentarer inaktiverade.