Vad är det för fel med stora bloggpriset?

Inget i min uppfattning. Det är väl helt i sin ordning att en tidning instiftar ett sådant pris. Sepceillt en tidning som är den mest lästa på internet, som driver Bloggportalen etc och kopplar tillbaks till bloggkommentarer (om än inte lika bra som SVD). Jag tycker det är logiskt och vettigt.

I vilket fall som helst är min uppfattning att ett pris instiftat av Aftonbladet och skött av Aftonbladet blir bättre än den omröstning som ordnas av bloggare varje år, om bästa politisk blogg. Den ordnas ju av en högervriden centerpartistisk nyliberal blogg som jag har föga förtroende för. Juryn består av tre andra bloggare. Det blir automatiskt en viss slagsida då väldigt få vänstermänniskor läser Bloggen Bent och därför blir omröstningen därefter. Med Aftonbladets tävling blir det helt klart annorlunda. Om Aftonbladets pris är det finaste priset vet jag däremot inte.

Jag har blivit tillfrågad om att vara med i Aftonbladets bloggpanel och jag kommer att svara ja. I motsats till en del andra.

Intressant?
Bloggat: DeepEdition, JonasMorian, Signerat Kjellberg, Mymlan, Jardenberg, Badlands, Annarkia, Petter, WitchBitch, Kulturbloggen, Blogge, Erik Laakso, Falkvinge,
I media: Resume, SVT opinion,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements