Oskicklig minister

Jag har ju inte så mycket till övers för den borgergliga regeringen eller arbetsmarknadsminster Sven-Otto Littorin. Men vissa saker tar ju priset och man kan ibland verkligen undra hur dumma eller smarta de egentligen är. Tidigare har ju denne skrutit med sin köpe-examen och nu blev han alltså inte insläppt i Egypten. Därför att han inte hade koll på regrlerna och använda fel pass. Lite oskickligt om man säger så. Detsamma gäller enligt min åsikt också hans agerande i regeringen. Det är både oskickligt och otäckt. För regeringens politik slår mot fattiga och kommer att gör krisen värre för arbetare än vad den annars skulle bli.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Advertisements
 • Biggles555

  Han blir kanska medveten på hur ett utanförskap känns när man blir portad på detta sätt.
  Den omvända Robin Hood politiken som detta gäng håller på med(mer till dom rika dom fattiga får betala)kommer förhoppningsvis snart till vägs ände.

 • Matte

  Det enda jag skulle tro är att han ville briljera och dessutom skaffa sig förmåner ( slippa Tull m.m ). Så går det när man spelar Allan och ha nollkoll på saker ( verkar gälla sitt jobb också‚Ķhahaha )

 • Fenris

  Visst, det är ju en stor politisk händelse att en ond borgare hade fel pass med sig. Det har ju aldrig hänt att vänsterfolk som Marjasin, Sahlin, Persson och vad han med kräftkalaset hette gjort bort sig internationellt…
  Enda skillnaden är att Littorin till skillnad från Sahlin antagligen betalt för sin resa med egna pengar.

 • Johnny

  Denna så kallade klantighet är dessvärre väl fördelat inom hela regeringen, varför man ibland undrar hur de kan få något vettig gjort över huvudtaget.

  /En far som enligt svensk lag inte är närstående med sin dotter.

 • Anders Tegelstrom

  Vad var anledningen att Herr Litorion reste med Diplomat pass.

  Verkar ej vara nagon tjanste resa med sin flick van eller ??

  Kanske trodde Herr Lotorin att han skulle fa en battre behandling med sittt Diplomat pass.

  Och det fick han ju.

 • Svensson kalle

  Skulle inte bli förvånad om vi får betala dessa resor, varför använda ett sådant pass på fritiden, eller är det goda moralen hos moderater i stort, tror alla fuskar med allt.

 • Caesar

  Pinsamt, absolut. Man tycker ju att någon borde ha informerat honom åtminstone.

  Biggles: Omvända Robin Hood politiken? Du vet om att Robin Hood inte tog från de rika i allmänhet, va? Han gav tillbaks till folket av de skatter som sheriffen hade samlat in. Så jag ser gärna en Robin Hood politik här i Sverige.

 • nissepissepäronpung

  Har man rent mjöl i påsen så kan man ansöka om visum på flygplatsen.

 • X-ray

  Hello svenska folket!

  Är diplomatbarn och vill upplysa (för dom som inte vet) att incidenter likt denna inträffar tämligen ofta även bland högre statstjänstemän. Dock löses 99.999% procent direkt på plats för att undvika ev. pinsamheter, missförstånd för att inte nämna s.k diplomatiska kriser. (Jag menar hur svårt hade det varit för egyptiska myndigheter att göra ett litet undantag och låta en minister från landet ”Jättesnällistan” komma in). Ofta brukar dessa incidenter handla om små vinkar vilka i ”vanlig ordning” skickas mer eller mindre subtilt. Vill minnas 2 egyptier som skickades iväg under småmystiska förhållanden till Guantanamo i samband med 11 sept…..