Det är klart det kommer att bli värre

Om, eller snarare när, Israel går in i Gaza med marktrupper så kommer det hela att bli värre. Betydligt fler kommer att dödas, fler civila, inklusive kvinnor och barn kommer att dödas. Gazabrna lever nu i helvetets förgårdar. Vid en israelisk markoffensiv hamnar de i helvetet.

Hamas hävdar att de upptäckt och jagat bort en israelisk spanings- och rekogniceringspatrull i Gaza. Är det sant är det ytterligare ett tecken på att Israel förmodligen förbereder en markoffensiv mot Gaza. Det faktum att Israel uppmanar flyktingarna som bor i Gaza att fly igen är också ett sådant tecken. Fast var ska de ta vägen? De har ju ingen stans att fly. Så nu kan Israel säga att det är flyktingarnas eget fel om de dör. De flydde ju inte när de uppmanades att göra det. Vilken otrolig cynism, vilket människoförakt.

Självklart är det också som Carl Bildt säger, att Hamas kan stärkas av det aktuella överfallet mot Gaza, av det aktuella massmordet i Gaza. Ett massmord som omvärlden skiter fullständigt i. Ett överfall som liknar tidigare israeliska överfall och massakrer palestinier, fast i större skala. Man uppmanar ju folk att lämna sina hem, för man tänker uppenbarligen bomba allt till grus och vill att palestinierna ska fly ännu längre bort.

Sådant kallas etnisk rensning när det sker i Bosnien och självklart är det samma sak i Gaza. Israel ägnar sig åt etnisk rensning, massmord och krigsbrott. Var finns den internationella domstolen? När ska krigsbrottslingarna ställas inför rätta? När ska omvärlden stoppa sitt stöd till krigsbrottslingarna och massmördarna i Israel?

Intressant?
Borgarmedia: DN, SDS, VG1, VG2, DB1, DB2, AB1, AB2,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Demonstration lördagen den 3-1-2009 i Göteborg
”Stoppa Israelisk Förintelse av Gaza” Häv blockaden av Gaza!

Samling: kl. 14:00 i Götaplatsen Avmarsch: 14:30 till Brunnsparken
Var med och visa ditt stöd till folket i Gaza protestera mot Israelisk Terror.

http://www.palestine.se/


Ett ljus för Palestina,

kl 15 GA Torg, Göteborg

PROTEST – TÄND ETT LJUS FÖR DE PALESTINSKA OFFREN SOM MÖRDAS I ISRAELISKA TERRORATTACKER

Plats: Gustaf Adolfs torg.
Tid: lördagen den 3 januari kl. 15 00.
Arr. Palestinska samordningskommittén i Göteborg

Advertisements
  • Pingback: Statsterrorism | Jinges web och fotoblogg()

  • Apan

    Ja du de israeliska ledarna ställs säkert inför rätta i Haag när palestinas ledare gör det. Tillsammans med George W Bush, Fidel Castro, Vladimir Putin, Robert Mugabe, Vellupilai Prabhakaran, Tony Blair, Hu jintao och många fler. Det kommer aldrig hända dock eftersom endast vinnare får ”rättvisa” och gör aldrig fel.

  • Apan//Så vilka palestinska ledare kan betraktas som vinnare?

    Du får väntetid till år 2045.

  • Apan

    Uffe: Fattar du inte ironi när du läser det eller är det jag som är otydlig ? I så fall ber jag om ursäkt. Det jag menar är att en god tanke med en internationell domstol ALDRIG kommer att fungera rättvist. Därav min kommentar om vinnare. Huruvida palestiniernas ledare någonsin blir vinnare är irrelevant. Dessutom tar ju de starkare lagen i egna händer och bombar skiten ur de som de anser vara förbrytare. Hepp !