Al Jazeera har liveuppdatering av nyheter från Gaza

Kortnyheter från Gaza kan fås enkelt genom att man läser AlJazeeras sida där Twitterkanalen om Gaza publiceras. De senaste nyheterna är att Israel erkänner skadade soldater. Hårda strider pågår och israeliska soldater har synts utanför Gaza City.

Israels bombningar har till viss del riktat sig mot moskéer, dvs direkt mot civilpersoner. Något man från Israels sida hävdat inte sker.

Omvärlden är i stort sett passiv och det innebär att Israel har fria händer att göra i princip vad de vill. Vilket innebär många fler dödade civila, gamla, kvinnor och barn. Hamas lär inte kunna göra så mycket åt det.

Intressant?
Bloggat: Ung Vänster, Röda Malmö, Rawia Morra, Annarkia, Spånbinge, Scaber Nestor, Hellman,
Borgarmedia: VG1, VG2, AB1, AB2, AB3, AB4, AB5,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements
  • Pingback: Bortskämda terroristbarn « Friherrinnan’s Weblog()

  • Pingback: Jag blir gråtfärdig | Jinges web och fotoblogg()

  • Pingback: Claeskrantz.se » Blog Archive » Målet är att krossa Hamas i Gaza()

  • Pingback: Claeskrantz.se » Blog Archive » 59 barn dödade hittils i Gaza()

  • Jihad

    israel är terorister inte hams det är israel som startat kriget dom gav inte palestinierna mat vatten medeciner på 30 dagar det är psyckologiskt krig vad ska ett förtryckt folk göra??. jag sj e libanes och är stolt för va vi gjorde me israel 2006 jag tycker alla muslimer ska göra jihad om inte stora så gör lila jihad ge dom pengar medeciner gör du3a till dom i era bönder. jag skäms över arberna som jag ser ni pratar bara o gör inget när era bröder o systrar bler slaktade jag käner hat mot er ni borde slaktas och ni ska bort från makten egypten jordanien saudiarabien ni e skam o alla araber runt om kring som inte agerar. Sen undrar jag varför är det hamas som e terorister det är inte dom som dödar barn kvinnor civila skjuter sönder mosker skoler osv. israel pratar om raketerna hams skickar in i israel men varför pratar ingen om vad israel gör dagligen mot palestinierna??? slår sönder deras hem förtrycker dom låter dom inte jobba slår på dom behandlar dom ila kränker deras mänskilga rätigheter varför säger ingen något om det deta sker ju dagligen öppet varför ska det vara så synd om zionisterna o judarna??? och inte om palestinierna??? zionisterna och judarna lever fortfarande me det hitler gjorde mot dom vilket ni inte kan leva på länge till ni gör väre grejer sj mot oss muslimer och en sak ska ni ha klart för er vi kommer och vi kommer krosa er

  • shalom

    Vill bara tipsa om fri tillgång till Al Jazeera och andra kanaler via http://www.livestation.com