Ett verktyg för oss som anser att vi har något att säga

En del kallar oss Twinglyhoror, vilket ju i själva verket är en en omkrivning för att vi vill att så många som möjligt ska läsa det viktiga vi skriver. Nu har det kommit ett specialverktyg för just oss. Nämligen Twinglyhor-sök. Ett verktyg som gör det möjligt att snabbt leta reda på de tidningsartikalr som skiver om det som vi just bloggat om. Det bästa är att det finns en motsvarande tjänst i Norge också, SkitX. En del av mina läsare är ju faktiskt från vårt trevliga grannland.

Men jag måste meddela konstruktören bakom Twingly-Hor-Sök att jag inte längre får majoriteten av mina besökare från Twingly, utan från Google-sökningar. Eftersom jag har mycket fler löäsare nuförtiden än när jag skrev det hos Frisim länkade inlägget så har jag dock antalsmässigt fler besökare idag än tidigare.

Jämfört med tidigare har jag den senaste tiden haft färre danska besökare, men fler norska. Länkar till Politiken ger allt färre besök och det är inte värt att länka om man inte skriver om Danmark. Med Norge är det en annan sak. Det är lika bra att länka till tidningsartiklar i Norge som i Sverige. De norska tidningarna är faktiskt bättre att länka till än DN och de flesta svenska tidningar med undantag av SVD och Sydsvenskan när det gäller att få besökare. För mig i alla fall. Speciellt när jag hyllar en norrman.

Twingly-Hor-Sök har förstås lockat till en del kommentarer i bloggosfären. Mymlan testar, Beta Alfa kommenterar, Jardenberg tycker inte det behövs, Doktor Spinn spinner loss och SameSameButDifferent försvarar oss som har nåt vi vill säga och vill nå ut med det.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements