Israels barbariska krigföring

Efter många om och men har en del människor kunnat fly ut ur Gaza. Det rör sig om människor som är medborgare i andra länder än Palestina. Men trots detta framstår Israels krigföring i Gaza som allt mer barbarisk:

Hjälparbetarna målade upp en otäck bild av scenerna de möttes av. De ”hittade fyra små barn som låg bredvid sina döda mammor i ett hus. De var för svaga för att kunna stå på egen hand”.

[…]

Israeliska soldater var posterade 80 meter därifrån, men gjorde inget för att hjälpa de skadade. Soldaterna ska även ha uppmanat hjälparbetarna att åka därifrån, vilket de vägrade.

Det är internationella Röda Korset som lämnat den uppseendeväckande och skrämmande rapporten om hur brutal och barbarisk Israels krigföring är. Hur den riktas mot och hårt drabbar den civila befolkningen i Gaza, kvinnor, åldringar och barn. Det hela är utan sans och vett som Göran Rosenberg skriver:

Hamas raketbeskjutningar mot Israel är naturligtvis brottsliga och självförgörande och bortom allt sans och vett, men hela konflikten är sedan länge bortom allt sans och vett. Också Israels fortsatta ockupation av fyra miljoner palestinier är brottslig och självförgörande och bortom allt sans och vett. Med ockupationen och bosättningarna och förtrycket som krävs för att upprätthålla bådadera, är Israel i full färd med undergräva sin enda möjlighet till långsiktig fred och säkerhet i regionen.

Det finns ingen militär lösning på konflikten i Palestina. Enda möjligheten att nå en lösning är att man pratar med varandra. Även med sådana man tycker illa om.

Det finns också gott om folk i Sverige som är utan sans och vett. Det är de som försvarar bombningarna och terrorn mot Gaza med allehanda fabricerade och knasiga argument. Såna som Claes Arvidsson i SVD och som Fredrik Malm, Fredrik Federley och andra vita fascistliberaler. De saknar också all vett och sans.

Israels krigföring riktar sig mot allt de inte gillar. De skjuter på FN, de skjuter på läkare. Det är en krigföring som är barbarisk, brutal och som bryter mot de flesta krigslagar. Bojkotta Israel! Fördöm Israels krigföring! Fördöm de medlöpare och fascister som öppet ger stöd till Israels krigföring. Det finns inga ursäkter för sånt. Det finns inga ursäkter för Israels barbarism och brutalitet.

Intressant?
Bloggat: Esbati, Radar,
Borgarmedia: VG1, VG2, VG3, DB1, DB2, DB3, DB4,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Demonstrera.

Advertisements
 • Allt är bara sjukt, :/

 • 50 år senare(hoppas självklart tidigare), kommer man reflektera på detta och undra! Hur kunde omvärlden låta detta ske?

  Detta är Allvarligt.
  Gaza är ett stort fängelse!

 • Frihetstimman slår

  När alla andra stora och starka sviker talar den förkättrade eller naiva borgerliga tidningsledarskribenten med barnafrom blick om EU. ”EU bör nu visa sin styrka.”
  Man ryser.Med tanke på EU:s fega svek i Jugoslavienkonflikten där de stumma som fiskar lät Serbien säljas ut utan att en enda statsminister eller utrikesminister eller president motsade propagandan… Med EU kan vad som helst gotiskt inträffa.

 • Pingback: Göran Rosenberg är både sansad och vettig | Jinges web och fotoblogg()

 • Per

  Så med detta kan man konkludera att Irans president har rätt i sitt omtalade brev till Bush, att Israel närmar sig sin undergång. Att detta sen vinklats av Israel till att betyda att Iran avser vara den som raderar Israel från kartan är en helt annan sak, det som avsågs i talet är precis det som vi nu bevittnar. Israel gör bort sig för varje dag och det vi ser är den inre föruttnelsen som oåterkalleligt leder till dess egna undergång och fall. Det hemska är allt lidande det för med sig, och hur nu någon någonsin kan rättfärdiga detta är för mig en gåta.

 • Pingback: Lögner och dumheter av Knesset-ledamot | Svensson()

 • Micke

  Det lustiga är att enligt internationell lag har ett land under ockupation, rätt att försvara sig. Israel ockuperar 95% av Palestina. Israel är den aggressiva parten enligt internationell lag.

  Ändå, i media så framställs som att Israel försvarar sig mot terroristerna. Det är alltså tvärtom, Israel är den aggressiva parten, och Palestina försvarar sig. T.ex. genom att skjuta raketer. Sen 2001 har 8000 raketer skjutits in och dödat totalt 13 israeler. Det är mycket större risk att dödas i en trafik olycka. Raketerna är helt värdelösa, de flyger i blindo.

  /*Antisemitiskt stycke, raderat*/ #AS