Några förväntade nomineringar i teknikkategorin

Presentationerna av de nominerade till Stora Bloggpriset i olika kategorier fortsätter drälla in på Aftonbladets och Stora Bloggprisets sajter. Idag har de nominerade i kategorin Livsstil presenterats liksom de nominerade i kategorin Prylar & Teknik. I den förstnämnda kategorin handlar det om följande 5:

Den enda av dessa jag överhuvudtaget läst nån gång är Johanna Sjödin, men jag kan inte säga att jag läser den regelbundet. I teknikkategorin är en del av de nominerade ganska förväntade tycker jag, det handlar om Prylfeber, Tommy K Johansson och Beta Alfa.

sbp-prylarteknik-470x220.jpg

De 5 nominerade bloggarna i Prylar och Teknik är:

Intressant?
Bloggat: Daniel Åberg, Kulturbloggen, ModerataKarameller, Psykbryt, Trollhare,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Advertisements