Överklassen är fifflarna och miljöbovarna

Nog för att vi redan vet det, överklassen är tjuvarna, skurkarna och bovarna. Det är överklassen som smiter med skatten som Kamprad och Rausing, det är eliten som främst fuskar med bidrag, bygglov och annat. Det är också överklassen som hela tiden snor pengar från arbetarna via vinster och utdelningar, bonusar och extremt höga löner. Nu visar en avhandling från KTH att det också är överklassen som sabbar miljön. Detta genom att ha stora bostäder, stora bilar, köra bil mycket osv. Typiskt på nåt sätt. Överklassen verkar finnas där för att ställa till problem.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements
 • TB

  Det är så att man baxnar när man läser detta osmakliga inlägg där man svärtat personer som betytt enormt mycket för utvecklingen av svenskt näringsliv och som skapat oerhört många arbeten. Detta visar bara hur lånt i från verkligheten vänstern tyckare befinner sig.

  /*off topic, borttaget*/ #AS

 • Strutsman

  Det är knappast bara ”överklassen”, vilka det nu än är, som startar och äger företag, får utdelningar och höga löner. Och det har ingen likhet med stöld. Tvärt om är det välförtjänta pengar.

  Och det är väl tur att det finns rika som kan gå före och köpa elbilar när ”underklassen” fortfarande tycker att dom är för dyra.

  Det här inlägget håller jag verkligen inte med om på någon enda punkt.

 • Anders

  Detta inlägget hamnar nog på topp-tio listan på usla inlägg av Svensson.

  Att Svensson inte gillar äganderätten vet vi sedan tidigare och entreprenörskap inte står högt upp på dagordningen.

  Som tur är kommer Svensson och hans lilla parti aldrig få något inflytande i svensk politik.

 • Apan

  Visst är det skönt Anders_S. Nu står det klart och skrivet i stjärnorna att ni (arbetare) behöver ta ansvar för någonting fel eftersom allt är ”överklassens” (dvs någon annans) fel. De arbetare som begår brott gör ju det pga av att de är förtryckta av överklassen precis som kvinnor som inte behöver ta ansvar eller visa djävlar anamma för de är ju förtryckta av männen. Och nu är det konstaterat att de inte behöver visa ansvar för miljön heller, det är ju inte deras fel att de kör bil och skräpar ner för det finns ju någon ANNAN som är värre ju. Snacka om okonstruktiv, och i slutändan destruktiv, politik. Hoppas ALDRIG ni får något reelt inflytande över politiken i Sverige för då är vi dömda till undergång.

 • Victor

  Överklassen spär ut koldioxid..

  ..men de har råd med nya miljöbilar..

 • Pingback: Felaktigt ifyllda blanketter är väl inte fusk | Svensson()