Warlocks MC – flera olika oberoende 1%-gäng

Del 11 av 25 i serien Internationella mc-gäng

Warlocks MC är inte ett av de största US-amerikanska 1%-gängen, men inte heller helt obetydligt. Grundades 1967 utanför Orlando, Florida och finns fortfarande huvudsakligen i Florida men också i andra delstater i sydöstra USA. Har också medlemsorganisationer (Chapters) i England och Tyskland. Klubben har vänskapliga förbindelser med Sons of Silence MC, en av USA:s största 1%-klubbar.

I Tyskland har man kontakter med MC Roadbreaker, som i sin tur har kontakter med Gremium MC, och med Harley Crew MC, supportklubb till Bandidos MC. I USA har man också kontakter med ett par kvinnliga mc-klubbar som Leather & Lace MC och Devil Dolls MC.

För att förvirra finns det också en annan 1%-klubb i USA med samma namn, Warlocks MC, denna grundades 1967 i Philadelphia, samma år fast på annan ort alltså. Även denna klubb har förbindelser med Sons of Silence MC, men har inga chapters i andra länder. Detta gäng har varit inblandat i flera våldsamma konflikter med Pagans MC och Breed MC. Dessutom har de kända kontakter med maffian i Pittsburgh och Philadelphia.

För övrigt finns en orelaterad klubb i Sydafrika med namnet Warlocks MC, en splittring från Satan’s Saints, i sin tur en splittring från Hells Angels. Och så verkar det finnas en klubb i Thailand med samma namn, grundad av tyskar, men vad det verkar utan förbindelser med andra Warlock-klubbar.

Nu är det dock också så att saker och ting i denna värld av mc-gäng förändras väldigt fort och ständigt så en del av informationen ovan är säkerligen gammal redan när jag skriver den då jag utgått från olika hemsidors information inklusive länkningar och det kan ju vara så att uppgifterna inte uppdaterats på länge. Inte heller har jag någon kunskap i hur omfattande kontakterna mellan olika gäng är eller vilken karaktär dessa har såvida jag inte skrivit att det handlar om supporterklubbar.

Läs mer: A Warlocks story, MC-razzia, Mafia NJ, Beviga,

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Technorati: , , , , , ,

Powered by ScribeFire. warlocks.jpg

Series Navigation<< Sons of Silence – ett av de 5 stora i USAPagan’s MC – uttalad rasism >>
Advertisements

One Reply to “Warlocks MC – flera olika oberoende 1%-gäng”

Kommentarer inaktiverade.