Kycklingsabotaget

Glasbitarna som dykt upp i svensk kyckling och som fått Kronfågel att dra tillbaks all fryst kyckling från handeln kan vara någon form av sabotage. Sett ur min synpunkt verkar det faktiskt vara enda alternativet då det dykt upp glas i så många kycklingar i många olika sammanhang. De som eventuellt har gjort detta sabotage är verkligen ute och cyklar. Den typen av hälsofarliga handlingar är något som måste fördömas (om det nu är en aktiv handling).

Men därifrån till att beskylla aktivister för det hela är steget långt. För precis som med chipsbränderna i Södertälje finns ingen som helst koppling till aktivister överhuvudtaget. Varken vänster- eller djurrättsaktivister. Det skulle förstås eventuellt kunna vara någon form av djurvänner som gjort ett eventuellt kycklingsabotage, men ”militanta” djurvänner är bara sällan att betrakta som vänster på något sätt. Mer troligt är att det är en psykiskt sjuk person som gjort detta med glas i kycklingen (om det nu inte är en olyckshändelse) medan det troligen är någon form av kriminell verksamhet som ligger bakom chipsbränderna.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements

2 Replies to “Kycklingsabotaget”

  1. Alltså, man undrar ju hur de (newsmill) överhuvudtaget kan ta in en debattartikel där ”huvudidéen” är följande:

    ”Från vandalisering av pälsaffärer och minkfarmar, via bränderna i Södertälje och nu till – kanske – till krossat glas i fryst mat.”

    Kanske? Vad i helvete… Man kanske borde kontra med att detta tydligt visar felet med den fria marknaden eftersom det går ”från ocker och krig, via sexism och rasism och nu kanske till krossat glas i fryst mat”

    Idioter….

Kommentarer inaktiverade.