Psyksjuk bakom glaset i kycklingen?

Det är möjligt, ja förmodligen troligt, att glaset i kycklingen inte är en slump eller en olyckshändelse. Men det är banne mig inte troligt att det är en konspiration heller som en f.d. pälshandlare i Stockholm och en moderat riksdagspolitiker tror.

För mig verkar det vara mer av ett sådant dåd som en psykisk sjuk människa kan göra (om det nu inte är en olyckshändelse), ungefär på samma sätt som när en inte helt psykiskt frisk vegan i Umeå brände bilar som tillhörde ett slakteri på 1990-talet (tror jag det var).

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!

8 svar på “Psyksjuk bakom glaset i kycklingen?”

  1. Det är uppenbart att vänstern känner sig träffade då sådant här händer. Varför annars denna oro?

    Bland vänsterns mest extrema grupperingar finns tyvärr ett synsätt som alls inte tar avstånd från denna typ av handlingar. Det räcker att titta runt bland extremvänsterns hemsidor för att inse vilka vidriga synsätt det ges prov på här fjärran från demokratiska värderingar och respekt för människovärdet.

  2. Oro? Träffad? Inte en chans! Inte mer än att jag är orolig för att få en glasbit i halsen när jag äter kyckling.

  3. Träffad? Det är ju moderater som går ut i debattartiklar och misstänkliggör folkrörelser till vänster. Alla vi som studerat SÄPOs granskning av politisk brottslighet är rätt övertygade om att SÄPO och polisen har rätt i att detta med största säkerhet inte är organiserade djurvänner. Precis som att det inte finns någon misstanke mot palestina-rörelsen ifrån polisens håll ang bränderna i södertälje.

    Det handlar bara om en ohederlighet ifrån moderater och högerapologeter som gör allt för att smutsa ned det politiska samtalet.

    Läs också:
    http://www.alliansfrittsverige.nu/2009/03/mars-28-2009-konsten-att-inte-kunna.html
    http://redundans.motkraftblogg.net/2009/03/28/hogerextremister-misshandlar-manniskorattsaktivister-igen/

  4. Nicklas: Tja, vetetusan hur många djurrättsaktivister som betraktar sig som höger. Inte många skulle jag tro. Men jag tror inte att det är en vänsterorganisation som ligger bakom glasbitarna. Mer sannolikt är att några sura (kanske f.d.) anställda hos Kronfågel vill ha hämnd mot företaget av någon anledning. Som det stod i SvD, att svälja en bit glas är egentligen inte särskilt farligt men företaget Kronfågel skadas ju något oerhört av rapporteringen i media.

  5. En kommentar till de båda newsmillartiklarna och till författarnas supportrar i kommentarerna kanske vore på sin plats…

Kommentarer är stängda.