69:ers och andra i New York-området

Del 19 av 25 i serien Internationella mc-gäng

I New York-området verkar det finnas ett nätverk med oberoende 1%-klubbar, men som har inbördes kontakter. En av dessa klubbar är 69’ers MC, andra är Few Good Men MC, Satans Soldiers MC, Demon Knights MC, Unforgiven MC och Bridgerunners MC. Satans Soldiers MC finns också i Australien.

Andra klubbar i samma nätverk som inte uttalat är enprocentklubbar är Condemned Few MC, American Brotherhood MC, Trashed MC, Mortal Skulls MC och Sacred Steel MC. Flera av dessa klubbar är knutna till olika yrkesgrupper, som brandmän, renhållningsarbetare osv. Klubbarna har förstås kontakter även utanför detta, vad det verkar, centrala nätverk och då bland annat med Hells Angels. Mortal Skulls MC är förmodligen en supporterklubb till Hells Angels.

Förutom den australiska avdelning som Satans Soldiers har är den enda internationella kontakt jag hittat att Few Good Men MC har kontakt med norska Basic MC som i sin tur har kontakter med svenska bikerklubbar.

Nu är det dock också så att saker och ting i denna värld av mc-gäng förändras väldigt fort och ständigt så en del av informationen ovan är säkerligen gammal redan när jag skriver den då jag utgått från olika hemsidors information inklusive länkningar och det kan ju vara så att uppgifterna inte uppdaterats på länge. Inte heller har jag någon kunskap i hur omfattande kontakterna mellan olika gäng är eller vilken karaktär dessa har.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Technorati: , , , , , , , , , , , ,

Powered by ScribeFire.

69erslink_izdl.jpg148_unforgivensupport2_8kzh.jpgsatanssoldiersmcart2.jpg

demonknights.jpgmortalskullsbanner_admo.jpgcondemned_few_patch__2_.jpg

Series Navigation<< Coffin Cheaters MC – västra Australien och NorgeHenchmen MC – en del av ett mcklubbsnätverk i västra USA >>
Advertisements