Varthän makthavarna än har toppmöten…

Så ska vi demonstrera, vi i vänstern, arbetare, fattiga. De makthavare och politiska krafter som ockuperat Irak, de som ockuperat Afghanistan, de som stöder Israels förtryck av palestinier, de som delvis är ansvariga för kapitalismens kris ska mötas av protester i hela världen. Varthän de än har sina toppmöten så kommer det att bli demonstrationer. Såväl i Thailand som i Frankrike, i London såväl som i Köpenhamn och Göteborg. De ska veta att vi tänker förfölja dem, att vi tänker kräva förändring, att de inte i tysthet kan försämra ännu mer för världens folk.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Bra skrivet!

  • Apan

    Jaja, bara ni inte tänker flyga ”kapitalisternas” flygbolag dit så är det väl OK för det är ju inte bra för varken miljön eller gynnande av kapitalister.