Henchmen MC – en del av ett mcklubbsnätverk i västra USA

Del 20 av 25 i serien Internationella mc-gäng

Henchmen MC är en klubb med flera chapters i västra USA. Man verkar ingå i ett nätverk av 1%-klubbar som delvis utgörs av supporterklubbar till Hells Angels MC. Andra enprocentklubbar i samma nätverk är bland annat Hellbent MC, Skeleton Crew MC, Red Nation MC, Devils Horsemen MC och Jus Brothers MC. Flera av klubbarna har en historia som går tillbaks till 1970-talet, andra är betydligt nyare.

Andra klubbar i nätverket som inte är 1%-klubbar eller i alla fall inte uppger det är Ghost Mountain Riders MC, Top Hatters, Ancient Iron MC, Piratas MC, Heavy Hitters MC, Evil Twins MC, Road Doggs MC, East Bay Rats, Oakland Stroke MC, She Devils MC, Sons of California MC, WestCoastOGRiderz med flera.

Nya Zeeland finns en klubb med ett liknande namn, Devil’s Henchmen, grundat på 1970-talet. Utan koppling till den amerikanska klubben. Denna klubb är misstänkt för inblandning i diverse former av brottslig verksamhet.

I nordvästra England har det också funnits en klubb med namnet Henchmen MC. Denna klubb är idag en del av Outlaws MC.

Precis som när det gäller andra nätverk av 1%-klubbar är det osäkert hut mycket dessa klubbar är inblandade i kriminell verksamhet och hur mycket inbördes kontakt man har samt kvaliteten på denna.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Blogged with the Flock Browser

 

Tags: , , , , , , , ,

henchmenname.jpgrednationb.jpg

Series Navigation<< 69:ers och andra i New York-områdetLoners MC – Canada >>
Advertisements