Falska argument mot FN-konferens

Det florerar en mängd falska argument för besluten i olika västländer om att bojkotta FN:s konferens om rasism. Ett sådant är anklagelser om antisemitism, ett annat är det falska talet om att man måste bojkotta för att konferensen tänker ta ett uttalande om att religioner ska skyddas från kritik.

Men just de skrivningarna har tagits bort på grund av arbete från bland annat Sverige och USA. Om man inte vill att dessa skrivningar ska komma tillbaks måste man ju faktiskt vara på konferensen för att förhindra det. En bojkott innebär ju bara att de länder som vill ha sådana skrivningar får möjlighet att införa dem. Bojkotten motverkar alltså sitt eget syfte. Inte speciellt intelligent av västländerna.

Intressant?
Borgarmedia: DB, SDS, Dagen,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements
  • Thomas

    Jag tror att det helt enkelt har att göra med att man inte vill bidra till att legitimera de skrivelserna. I vilket fall bojkotten fullt ut utfyller sitt syfta.