FN:s konferens – en rasistkonferens?

skarmsvd.png

Menar verkligen SVD det här:

Den omstridda rasistkonferensen pågår veckan ut, men redan idag enades deltagarländerna om en slutkommuniké.

I så fall undrar man ju hur deras politiska bedömningsfråga ser ut och om de menar att också Sveriges representant är rasist? Eller? Men kanske menar man att många av EU-länderna är rasistiska på grund av de hårda asylreglerna som finns.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements
  • Martin

    *lol* Hur uppenbart får man göra sitt newspeak? Det är väl en långsiktig strategi för valet 2010, rasist blir antirasist och antirasist blir rasist, då blir det mindre kontroversiellt att samarbeta med SD. 🙂

  • Kristina

    Men du vet väl att om du är representant för ett EU-land eller USA så kan du per definition inte vara rasist. Var har du gått i skolan? Inte är det i Skåne iaf 🙂

  • John

    Irans president e inte helt ute o cyklar.klart Israelerna e rasister.Inte ett dugg bättre än nån annan.Bara titta på hur dom behandlar palestinierna där nere.Men Israel e hela världens ”heliga ko” o den får man inte prata dåligt om.Ve o fasa.fy skäms i så fall ! Dom påminner om nazisterna med deras Gaza mur som påminner om Warzawa Ghetto muren under 40 talet. O den som hände under FN konferensen o ju bara för dåligt.I ett demokratiskt samhälle ska var o en få säga sitt.OAVSETT om den personen snackar skit eller inte.Nu reste ju sig nästan alla o gick ut under Iran presidentens tal. Man frågar ju sig då hur demokratiska e vi egentligen i väst?

  • Jag tröttnade på deras propaganda senaste dagarna att jag inte ens går dit längre. Mkt färgade artiklar och alltid mot palestinier, mot iranier, mot islam, mot allt som inte är höger..blir för mkt ibland.