Sri Lankas regering angriper sjukhus

Sri Lankas regering vägrade nyligen Carl Bildt inresa och brydde sig inte ett dugg om de diplomater från EU som kommit dit för att försöka få till stånd ett eld-upphör för att kunna räsda de civila som hamnat i kläm under regeringens offensiv mot de tamilska tigrarna. Ett totalt misslyckat försök från EU att agera alltså.

Nu har samma regering angripit ett sjukhus fullt med skadade civila på ett sätt som faktiskt påminner om Israels agerande i Gaza under överfallet på det området i vintras. Det är inte undra på att den korrupta och människofientliga regeringen på Sri Lanka inte vill lyssna på EU och inte vill göra något för att försöka rädda de 100 000-tals civila som finns kvar i krigszonen. Det är helt enkelt en rent rasistisk regering på Sri Lanka som inte har något som helst mot att begå ett massmord på civila tamiler, däribland en del sjuka och skadade.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Blogged with the Flock Browser

Tags: , , , ,

Advertisements