Devils Disciples MC – i tre länder

Del 23 av 25 i serien Internationella mc-gäng

Devils Disciples är en outlawklubb som inte använder 1%-märket i USA. Egentligen så är det faktiskt tre olika klubbar i USA, England och Irland. Tre olika klubbar som har kontakter med varandra och ingår i ett internationellt samarbete på grund av att man har samma namn. Men man har olika ryggmärken.

Den engelska klubben bildades 1969 och har tre lokala organisationer i norra England, två i Manchester och en i Cumbria, varav Cumbria tillkom 1994 när Cycle Gypsies MC patchade över till Devils Disciples.

På Irland bildades Devils Disciples år 1979 i Dublin och ingår i Alliance 1% Ireland tillsammans med Freewheelers MC, Road Tramps MC och Vikings MC. Freewheelers MC har kontakter med Sons Of Silence MC och med Wales enda oberoende 1%-klubb, Y Rohirrin.

I USA har Devils Disciples funnits sen 1969 och finns i flera delstater, Alabama, Arizona, Kalifornien, Michigan med flera.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Technorati: , , , , , , ,

Powered by ScribeFire.

devilsdeng.pngdevilsdirl.gifcolours3_devils-diciples.jpg

Series Navigation<< Rock Machine MC – QuebecGalloping Goose MC och El Forastero MC >>
Advertisements