Några enprocentklubbar i nordöstra USA

Del 25 av 25 i serien Internationella mc-gäng

I nordöstra USA, i Connecticut som ligger strax norr om staden New York finns ett nätverk med några 1%-klubbar och ett par andra mc-gäng, där några klubbar har klart rasistisk och nazistisk anstrykning. En av dessa klubbar är James Gang MC, uppkallad efter bröderna James som stred i ett irreguljärt förband på sydstaternas sida under det US-amerikanska inbördeskriget. Efter freden blev bröderna James kriminella. Den kändaste av dessa bröder var Jesse James.

James Gang MC har varit inblandade i våldsamma uppgörelser med Diablos MC.

I nätverket ingår också Branded Ones MC som bildades redan 1967, Ruthless 4 Life MC, Deuces Wild MC (finns också andra klubbar med samma namn utan att man inbördes har kontakter, exempelvis i Colorado, där det är en supportklubb till Sons of SIlence), Millers Garage och Reservoir Dogs MC. De flesta av dessa klubbar ingår i Connecticut Confederation of Motorcycle Clubs som domineras av Hells Angels. Branded Ones MC är dessutom att betrakta som en supporterklubb till HA och Ruthless 4 Life MC har en systerklubb i Norge, Ruthless MC som i sin tur också har kontakter med Hells Angels MC.

Läs mer: USDOJ, ,

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Technorati: , , , , , , , , ,

Powered by ScribeFire.

jgmc_banner.gifbranded_banner.gifruthless-404x74.jpg

Series Navigation<< Galloping Goose MC och El Forastero MC
Advertisements