BSA:s rapport om piratkopiering påhittad

BSA, organisationen för att bevaka intressena för databranschens programtillverkare erkänner nu att siffrorna som ligger till underlag för BSA:s rapport och pressmeddelande är rena fabrikat, fantasier, påhittade, tagna ur luften, något jag misstänkte redan innan. John Hugosson erkänner visserligen fel bara för Sverige, men det finns ingen anledning att tro att det skulle vara på något annat sätt i andra länder. En organisation som beter sig så kan inte betraktas som seriös och jagtror att det sägaer en hel del om den oseriösa attityd som rent generellt verkar finns i organisationer av denna typ, inklusive Antipiratbyrån, Ifpi och många fler.

Som jag skrev tidigare, rapporten från BSA är värdelös, den är inte ens värd pappret den är skriven på. Den är inget annat än fria fantasier, en jävligt tråkig roman helt enkelt.

Intressant?
Bloggat: Scaber Nestor, Opassande, Badlands,
Borgarmedia: IDG1, 2, 3,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements