Bidragsfuskaren Thomas Möller

Del 11 av 22 i serien Bedragare och fifflare

Thomas Möller, tidigare president i Hells Angels Sweden är en typisk bidragsfuskare skulle jag vilja säga. Verksam inom den organiserade brottsligheten, om än aldrig själv dömd för nåt allvarligare brott, samtidigt som han tagit mot sjukersättning i tio år.

Han bor idag i Sydafrika och det ryktas att han där är en aktiv affärsman som gör stora pengar. Sanningshalten i detta kan säkerligen betvivlas men det är uppenbart att vi inte pratar om en fattig person i detta fall. Snarare en typisk bidragsfuskare.

En kriminell som också bedrar oss alla genom att hämta ut bidrag utan att vara sjuk. Bidragsfusk är ju mycket ovanligt och det är hos sådana som Thomas Möller vi hittar det allvarliga fusket.

Intressant?
Borgarmedia: SVD1, 2, DN1, 2, 3,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Series Navigation<< Torgny Jönsson – maffians bankirNorsk bedragare fick 18 års fängelse i Sverige >>
Advertisements