Nazisternas mordbränder fortsätter

Raden av rasistiska attacker, mordbränder och försök till mordbränder fortsätter. Mot vänsterfolk och mot flyktingar och invandrare. Det har varit flera attacker mot vänsteraktivister och aktiviteter som uppfattas som vänster. I december förra året brändes kulturhuset Cyklopen ner och en barnfamilj attackerades på exakt samma sätt som nu skett med en flyktingförläggning. Det är också den andra flyktingförläggningen som utsätts för en rasistiska attack på kort tid. För en tid sen överfölls nämligen en flyktingförläggning i Vännäs av en rasistisk mobb.

Flyktingförläggningen i Karlskoga har dessutom utsatts för angrepp och attentat tidigare och det erkar uppenbarligen som om polisen är lika passiv i Karlskoga som den varit i Vännäs.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Från Konfliktportalen.se: Jinge skriver Piratpartiet ska vara glada åt SVT:s beslut, Krastavac skriver Chefer förstår ingenting, Kristoffer Ejnermark skriver Andreas Malm kritiserar Omars intellektuella haveri, kangas skriver Liten EU-skola del 3 av 3 (2009), andread0ria skriver Den danska modellen: Blekingegadeligan, Anders_S skriver Kristna tidningen Dagen tar avstånd från läkarmord i USA

Advertisements
 • Kurt

  Hade en annan grupp i samhället drabbats, så hade man naturligtvis talat om terrorism.

 • D.E

  Jag är lite nyfiken om jag bommat något här? Har det kommit fram något som pekar på nazister här? Jag vet att ni personer som befinner sig långt, långt på vänsterkanten slänger ordet ”nazist” på alla som är en millimeter höger om Vp men i detta fall kan ni ju ha rätt och då vill jag gärna veta det.

  /*off-topic, borttaget*/ #AS

 • Bosse

  Tidigare i min hemstad har mordbränder på förläggningen varit ett verk av de som bor där, deras släktingar eller rivaler.

  Det förekommer även en hel del fejder mellan rivaliserande klaner/etniciteter/religioner på förläggningarna. Hemma var det någon sunnimuslim som var arg på en shiamuslim, så de eldade upp honom i hans säng.