Oerhört ointressanta sommarpratare

Jag finner ytterst få av de sommarpratare som aviserats intressanta. Kanske kan en del personer överraska, det blir kul i så fall. Det hände exempelvis förra året (eller var det året innan) när Dolph Lundgren överraskade med ett mycket intressant och givande program. Annars är väl det bästa sommarprogram jag hört de senaste åren, programmet av Michael Nyqvist. Superbra.

Men åter till årets sommarpratare. De få jag finner riktigt intressanta är Laleh, Roger Wallis, Morgan Alling och Jan Guillou. Hans Alfredsson är säkert bra han också liksom ett antal fler. Men det räcker inte för att jag ska tycka det är intressant. Det kräsv lite mer än bra. Malin Åkerman kanske överraskar på motsvarande sätt som Dolph Lundgren, men jag tror ändå inte det. Men nån anna kanske gör det. Det återstår att se. För det är ju så att jag kommer att lyssna på fler än de som jag i förväg tror är intressanta.

Intressant?
Bloggat: Stationsvakt, Kulturbloggen,
Borgarmedia: SVD, GP1, 2, Sydsvenskan1, 2,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements

2 Replies to “Oerhört ointressanta sommarpratare”

Kommentarer inaktiverade.