Så var det då valdag – rösta

Och inget nytt i opinionsundersökningarna. Utan bakåt för stora och framåt för små. Piratpartiet kommer in och valdeltagandet ökar något. Själv ska jag snart i väg för att lägga ut valsedlar i ett antal vallokaler. Som litet parti måste man göra det själv. En klar begränsing av demokratin kan man nog säga. Det innebär ju att alla partier som ställer upp inte har samma möjligheter att få röster.

Om ni vill rösta på ArbetarInitiativet och det inte finns partimärkta valsedlar i er lokal så kan ni rösta ändå. Ta en blank valsedel och skriv ArbetarInitiativet på den.

Om ni befinner er i Göteborg och vill rösta, men inte vet i vilken vallokal ni ska rösta kan ni alltid rösta i Nordstan. Den lokalen är öppen till klockan 20:00, andra vallokaler till klockan 21:00.

Intressant?
Borgarmedia: DN1, 2, 3, SVD1, 2, GP1, 2,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Från Konfliktportalen.se: Jinge skriver Sparka Lagerbäck – NU, cappuccinosocialist skriver Avskaffa nationaldagen, Anders_S skriver Hizbollah vinner valet, Björn Nilsson skriver Nationaldagen i ett par bilder, kimmuller skriver Zengakuren

Advertisements