Kidnapparen i Finland – kampsportstränande socialdemokratisk jurist

Den man från Åbo som kidnappade Minna Nurminen och är den ende misstänkte för brottet stod på socialdemokraterna lista inför senaste kommunvalet i Åbo. Minna Nurminen är rik på grund av att hennes mamma är från familjen Herlin som ägt storföretaget Kone i nästan 100 år.

För finska tidningar framstår orsaken till att affärsjuristen Juha Turunen kidnappat den unga miljonärsdottern som oförståelig. Han höll kidnappningsoffret fången i en lägenhet i centrala Åbo. Turunen är aktiv i fler kampsportsorganisationer och har varit verksam i säkerhets- och vapenbranscherna. Branscher där ljuskygga företagare och underliga individer ofta är vanligt förekommande.

För Minna Nurminen kan det inträffade förstås leda till ett livslångt trauma om inte riktig terapi och verkningsfulla åtgärder sätt in.

Intressant?
Borgarmedia: EX1, 2, AB1, 2, 3, HS1, 2, 3, 4, 5, DB,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements