Upprörda känslor vid Iran-demonstration

I går var det demonstrationer på flera platser i Sverige mot regimen i Iran och mot övergreppen mot demonstranter där. Vid en demonstration i Stockholm så blev folk upprörda och stormade den iranska ambassaden. Enligt en del uppgifter efter provokationer från ambassadpersonalen.

Tumult uppstod med polisen på platsen. En mängd rykten om vad som inträffade sprids av borgerliga media. Sanningen verkar vara att tumultet inte var alltför allvarligt och att ingen egentligen skadats. Efter en kort stund lugnade det hela ner sig igen.

Idag är det fler demonstrationer, bland annat i Göteborg: Lördag den 27 juni: Solidaritetsdemonstration med kampen i Iran med samling kl 14.00 vid Stora Teatern.

Intressant?
Bloggat: Röda Malmö, Roya, Annarkia,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Från Konfliktportalen.se: Jinge skriver Busväder – Video, Krastavac skriver Industrisemester, Kaj Raving skriver Kapitalisternas framstötar kräver motstånd!, kamratwot skriver När Nisse från Manpower skakade om den svenska arbetsmarknaden, salkavalka skriver GUD FINNS INTE, Björn Nilsson skriver Mattips i sommarvärmen

Advertisements

3 Replies to “Upprörda känslor vid Iran-demonstration”

  1. Värgör massmedia i Sverige täcker inte Iranska folkets kamp mot mullorna? (titta på massmedia i USA) Detta kamp är inte ekonomiskkamp! De kämpar för sina frihet (Where is my vote?). Massmedia i Sverige visa mycket kort som inspirerar oviktig. Många i Sverige vet inte vad som pågår i Iran. Massmedia i Sverige visar en grupp Iranian som var med Saddam en gång i tiden och då attackerade de sitt hemland och sitt folk i samarbete med Saddam, Iag undrar om vilken tanke finns bakom?

Kommentarer inaktiverade.